LPG-sport ja wellness

LPG hyvän olo hoidot - hyvinvointia koko keholle

LPG Sport hoidot

LPG Sport hoitojen avulla voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntymistä, nopeuttaa palautumista ja lisätä lihasten elastisuutta ja rentoutumista.

Urheiluvamman paranemisessa saadaan nopeat hoitotulokset, kun hoito aloitetaan mahdollisimman pian. LPG-hoidon avulla turvotus ja kipu lievittyvät, lihasten jäykkyys vähenee ja hoito ehkäisee arpikudoksen syntymistä. Hoidot ulottuvat syvälle lihaksiin ja lihasjännekalvoihin asti nopeuttaen revähtäneen tai krampanneen lihaksen paranemista.

LPG Wellness

LPG -kokovartalohoito parantaa verenkiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa, joka tehostaa kuona-aineiden poistumista ja vähentää selluliittia. Hoito rentouttaa, vähentää stressiä ja unen laatu paranee.

LPG Beauty: Lipomassage

LPG on kivuton hoitomuoto selluliitin poistoon. Lipomassage -hoito perustuu rasvasolussa olevan Beta-reseptorin aktivoimiselle. Hoito parantaa aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineet poistuvat. Hoito kiinteyttää vartaloa, vähentää rasvakudosta ja tasoittaa selluliittia. Hoidon alussa suositeltu hoitotiheys on 2-3 kertaa viikossa, 10-15 hoidon sarjana.  Kuuden hoitokerran jälkeen tulokset ovat jo näkyviä ja iho kiinteytyy. 

LPG Beauty: Liftmassage

Liftmassage-hoito perustuu hieronta-kohotus tekniikkaan ja se on kehitetty kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueelle. Hoito korjaa iho rakennetta sisältä päin vahvistaen kollageeni- ja sidekudossäkeitä. Iho kiinteytyy ja tasoittuu, turvotus vähenee sekä rypyt ja juonteet madaltuvat. 

Lue lisää LPG-hoidoista www.alasetimport.fi